Auditor/verificateur EU-ETS

Ben jij een gedreven en kritische technisch specialist? Volg jij graag de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energietransitie om daarmee een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat van morgen? Kom dan ons team EU-ETS versterken. Dit is een veelzijdige functie, waarbij je bij veel verschillende bedrijven in Nederland een kijkje in de keuken mag nemen. Je krijgt inzicht in hun productieprocessen en de bijbehorende energie- en emissiestromen.      

Wat is jouw rol als auditor/verificateur EU-ETS?
Als onafhankelijk auditor/verificateur voer je verificaties uit van energierapportages, emissieverslagen en activiteitenverslagen bij energieproducenten en grote energiegebruikers in de industrie. Je bent verantwoordelijk voor het hele traject van het uitbrengen van de offerte tot het opstellen van de definitieve rapportage inclusief verklaring(en).

Wie zoeken wij?
Heb je een energie technische achtergrond op MBO+/HBO niveau, bij voorkeur met kennis van EU-ETS, dan nodigen wij je uit om op deze functie te solliciteren.

Wat bieden wij?
Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, leaseauto, mobiele telefoon, laptop en thuiswerkmogelijkheden/thuiswerkvoorzieningen;
Een fijne werkomgeving waar specialisme en teamwerk worden gecombineerd;
Een omgeving waar ruimte is om je ook op andere werkvelden te ontwikkelen;
De vrijheid om je eigen werk in te delen.

Wat verwachten wij van jou als basis?
Een afgeronde technische HBO-opleiding;
Kennis op het gebied van energieconversie systemen;
Goed analytisch vermogen;
Goede sociale vaardigheden;
Goede taalbeheersing van zowel Nederlands als Engels.

Meer informatie?
Neem contact op met Lisette Phillipi via T: 0318-551106