Kom werken bij ECH-Groep!

Vacature inspecteur drukapparatuur

ECH-Groep is een succesvolle, groeiende organisatie die zijn verantwoordelijkheid naar de maatschappij, zijn klanten en zijn medewerkers toe serieus neemt. Bij ECH-Groep werken enthousiaste en betrokken mensen die net dat stapje extra zetten voor onze klanten en voor elkaar in een informele en collegiale werksfeer.

De Nederlandse industrie is ons speelveld en dat maakt werken bij ECH-Groep veelzijdig. Geen dag is hetzelfde en je mag binnenkijken bij veel verschillende bedrijven met elk hun eigen productieproces. De ene keer sta je binnen bij een bierbrouwerij en de volgende dag is dat een chemisch bedrijf.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met technische achtergrond. Staat er op dit moment geen passende vacature open, maar wil je jouw talent wel graag inzetten en verder ontwikkelen bij ECH-Groep?

Aarzel dan niet om ons in een sollicitatiebrief te laten weten waarom je bij ons wilt werken en wat je voor ons denkt te kunnen betekenen. Een baan kunnen we je niet meteen beloven, maar we drinken graag een kop koffie met je om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
Je kunt je sollicitatiebrief met CV sturen naar: hr@ech-groep.nl

Heb je nog vragen? Bel dan naar 0318 55 11 06 en vraag naar Lisette Philippi of Connie Jager.